PAPER AND PATTERN

 

Paper and Pattern is het papierwaren en interieur merk van Petra Ferweda, Illustrator en dessin ontwerper. Vanuit haar ontwerpstudio Studio Ferweda, ontwerpt Petra illustraties en dessins voor Paper and Pattern en diverse klanten in Nederland tot Japan. De liefde voor de natuur, folklore en de schoonheid van het alledaagse wordt vertaald in kleurrijke ontwerpen. Alle dessins worden speciaal voor de Paper and Pattern collectie ontworpen en zijn nergens anders verkrijgbaar. Zo blijven de producten uniek en origineel.

 


“Het hebben van een eigen productenlijn is een droom die uitkomt. Wanneer je zelf van begin tot eind je eigen producten kan ontwerpen, van dessin tot materiaalgebruik, kan je exact maken wat jou blij maakt. En hopelijk anderen ook.”Deze kleurrijke collectie kreeg een plek in de Surface Pattern Design Guide van het internationale Uppercase Magazine in de editie van 2021. Een grote eer en erkenning. Enkele ontwerpen zijn terug te vinden in de Paper and Pattern collectie.

DUURZAME KEUZES

 

  • De productie van alle producten in deze shop vind plaats in Nederland.
  • De meeste producten worden gemaakt wanneer jij het bestelt. Zo creëren we geen onnodige voorraden of verspilling van materiaal. Daarna wordt het product direct van de producent in Nederland naar jou verstuurd om het vervoer te minimaliseren en de verzendkosten laag te houden.
  • Er wordt zo min mogelijk gebruikt gemaakt van plastic.
  • Alle producten van stof worden geprint met een duurzame en milieuvriendelijke print techniek en inktkleuren op waterbasis.
  • Alle papierwaren zijn geprint op ecologisch papier. Dit bijzondere papiersoort is gemaakt van landbouwafval en daarom vriendelijk voor het milieu.